DET LEVENDE SITE FOR JAZZ & VERDENSMUSIK I SVENDBORG


KOMMENDE KONCERTER:

TORSDAG D 30/9 kl 20

JAZZJAM

Legeplads for lokale musikere

Så er det populære arrangement Jazzjam tilbage på Arne B. Torsdag d. 30. september er Giant Steps klar med efterårets første jamaften - et af foreningens spændende og uforsigelige arrangementer hvor jazzen i alle dens mulige og umulige afskygninger bliver taget under kærlig behandling.

Lokale musikere opfordres til at tage instrumentet under armen og komme og lege med. Her er nemlig lejlighed til at præsentere sin musik for et veloplagt publikum og chance for at møde nye interessante musikalske bekendtskaber.

Det er trommeslageren Jazper Lindenhoff, der som jamvært, skal holde styr på tropperne - men han får uden tvivl hjælp af de mange musikere, som allerede har meldt deres ankomst. Det drejer sig bl.a. om Stine Pedersen: vokal, Lasse Hansen: klaver, Benjamin Sacco: guitar, Emil Bruun: bas.

TORSDAG D 2/10 kl 13

GRAND DANOIS

Kendte musikere til frokostjazz

To af sværvægterne indenfor dansk jazz gæster i denne uge Svendborg. Det er ingen ringere end Elith "Nulle" Nykjær på klarinet og Ole "Fessor" Lindgren på basun, der sammen med deres nye dugfriske band Grand Danois skal fornøje gæsterne ved Giant Steps' månedlige frokostjazz på Arne B, torsdag d. 2 oktober.

De to erfarne musikere har i deres lange karriere prøvet lidt af hvert - og altid med en både seriøs og underholdende indstilling - hvad enten det var en TV-produktion til flere millioner, en jazzdansant i Brønshøj eller en udendørs optræden for mange tusinde mennesker på en international jazzfestival.

Nu er det så frokostjazz i Svendborg med Grand Danois, det gælder - og eftermiddagen byder på en skønsom blanding af kendt og ukendt, fra jazzede svenske valse til New Orleans marcher og afrikanske rytmer.

Bandet består desuden af den "gamle" Svendborgmusiker Kjeld Lauritsen på klaver, Hammondorgel og harmonika, den mesterlige kontrabassist Marc Davis, der har spillet med alle fra Ib Glindemann til Jan Caspersen og endelige trommeslageren Bjørn Otto Hansen.

DKviaNET A/S

newbie.dk