CoMPuTeR-spil
Hvem hvad hvor
En kilde til resourcer om børn og unges forhold til computerspil
vold og sex i spil mærkning i spil tisforbrug og spil venner og spil at lære af spil afhængighed af spil Typer af spil kommunikation i spil Tekniske udtryk - software Tekniske udtryk - hardware
forside > den hurtige introduktion
Den hurtige

Computerspillets indflydelse på dit barn
Dit forum
Vold og sex i spil
Mange computerspil indeholder elementer af vold og/eller sex. Her kan du læse mere om hvordan dette kan påvirke dit barn, og hvordan du kan hjælpe dit barn med at undgå ubehagelige oplevelser.

Venner og spil
At spille computerspil kan have stor betydning for, hvordan dit barn omgås andre børn. Her kan du få mere at vide om den indflydelse, god eller dårlig, spillene kan have på dit barns sociale liv.

Debat og erfaring
Om børn og unges forhold til computerspil

Bruger login:
Sigurd Auerewox
Passord:
******
Husk logind:
X
log ind!

Glemt passord?

Nyt medlem?

Hvorfor være medlem af
CoMPuTeR-spil
hvem hvad hvor
?

Gæsteadgang til forum og brugerartikler

Mærkning af spil
Alle de computerspil der forhandles her i landet er blevet PEGI-mærket, så du allerede inden spillet købes kan få en fornemmelse af, om det passer til dit barn. Læs mere om ordningen her.
At lære af spil
Det er meget forskelligt hvad og hvor meget dit barn kan lære af et computerspil. Her finder du information om, hvad du skal kigge efter, for at vurdere om dit barn får mere ud af spillet end ren underholdning.
Tidsforbrug og spil
Computerspil kan optage utrolige mængder af dit barns tid. Her kan du finde information om hvorfor, og om hvor meget tid det er almindeligt at bruge på spil.
Afhængighed af spil
Der findes elementer i computerspil, der kan være årsag til afhængighed. Læs mere om hvad der kan skabe afhængighed her.
Få styr på de mange fremmedord
Typer af spil
Ligesom man kan inddele bøger i genrer (krimi, fantasy osv.), kan man også inddele computerspil i forskellige typer. Her kan du læse om de mange spilgenrer og få styr på ord som "shooter" og "strategispil".
Tekniske udtryk - software
Spillene og de programmer der er nødvendige for at spille dem har mange funktioner, og hver af disse funktioner har et navn. Her kan du finde ud af hvad udtrykkene betyder.
Kommunikation i spil
Når børnene spiller med hinanden, snakker eller skriver de ofte sammen om spillet. De bruger tit mange forkortelser og det kan være svært at tyde hvad meningen er. Læs mere om den særlige spillerjargon her.
Tekniske udtryk - hardware
Ud over PC'en findes der mange forskellige spillemaskiner, samt et hav af tilbehÝr. Alle disse ting har hver deres betegnelse. Her kan du finde ud af hvad der er hvad.
kl